Kontor & Företag

Företagsstäd - Kontorsstäd - Privat eller offentlig miljö
070 677 78 88

Kontorsstädning / Företagsstädning

Kom till ett städat kontor. Vi har över 15 års erfarenhet av att städa olika typer av kontorslokaler för företag i Sundsvall, både inom privat och offentlig sektor. Beroende på säsong kan behovet se olika ut och här skräddarsyr vi en lösning som passar er bäst. Vi kan anpassa besöken hos er utifrån närvaron på kontoret och arbetar efter fasta priser. 

Vi använder oss av Prof golvvårdsprodukter som skapar vackra golv och skyddar dem mot slitage samt gör dem mer lättstädade.

Ett rent kontor minskar risken för spridning av bakterier och bidrar till en friskare personal. Dessutom ökar ett rent kontor både trivseln och koncentrationen. Ta gärna kontakt med oss så tar vi fram en offert som passar er utifrån företagets behov. Vi skräddarsyr en städning som passar ert företag.

Trappstädning

Skapa ett bra första intryck med ett städat trapphus. Att regelbundet utföra en trappstädning med rätt sorts skötsel minskar risken för slitage och behovet av underhåll. Vi har flexibla lösningar och hittar något som passar ditt behov som har företag, har en bostadsrättsförening eller är fastighetsägare. Känslan av att ha en ren och fräsch entré på kontoret är inte bara avkopplande utan visar även din fastighets bästa sida direkt. Vi är vana att jobba återkommande och efter ett schema som passar ert behov. Kontakta oss så hjälper vi dig med träppstädning.

Butiksstädning

Hur rent och organiserat ni har i er butik är i regel det första era kunder ser. Vi är vana att utföra butiksstädning veckovis hos företag som vill ha en städad lokal. Håller ni till i en galleria, i ett kontorshotell eller är helt fristående så planerar vi tillsammans med er hur ofta ni vill att vi städar. Om ni vill ha en professionell butiksstädning är vi på Totalstäd AB inte långt bort.

Boka in ett möte så kommer vi och planerar.

Fönsterputsning

Era fönster behöver putsas då och då. Vi på Totalstäd AB erbjuder fönsterputsning till företag och organisationer i hela Sundsvall och Timrå. Vi är ansvarsförsäkrade och lämnar alltid Nöjd Kund Garanti. Genomgående för alla våra städtjänster är att du kan ha samma personal återkommande för dina uppdrag. Är du intresserad av att veta mer om hur vi kan hjälpa din verksamhet, tveka inte att kontakta oss.

Byggstädning

Här är den allmänna uppfattningen att byggstädning utförs med hjälp av en sopkvast, vilket innebär att vi plockar bort skräp synligt för ögat och torkar av golven. Vi har professionell personal som snabbt och enkelt utför er byggstädning. Låt oss komma ut till ditt projekt så hittar vi en plan eller kontakta oss för en offert.

Totalstäd AB erbjuder:

Z

Nöjd Kund Garanti

Z

Över 15 år i branschen

Z

Auktoriserat serviceföretag av Almega

Z

Högsta kreditvärdigheten av UC

Z

Komplett städföretag till både företag och privatpersoner

Z

Personligt återkommande personal

Z

Kvalité rakt igenom

Z

Enkelhet – Det ska vara enkelt att vara kund till oss

Offertförfrågan

Välkommen att slå oss en signal på 070-677 78 88 eller fyll i formuläret nedan så svarar vi inom kort.

Företag

Hushållsnära tjänster