Flyttstädning & Fönsterputsning i Sundsvall

Flyttstädning

Totalstäd AB erbjuder flyttstädning i Sundsvall där allt som krävs vid en flyttstädning ingår så självklart ingår fönsterputsning. Vi har även besiktningsgaranti. Med besiktningsgaranti menas att städningen ska ha blivit godkänd efter en besiktad och godkänd städning. En godkänd och ordentlig flyttstädning är viktigt både för dig och för kommande boendes välbefinnande. Om eventuella missar uppstår åtgärdar vi på Totalstäd AB självklart det. Om du har klagomål skall dessa inkomma inom 72 timmar.

Vi vet att flyttning kan vara stressigt och energikrävande. Det är mycket som ska göras och tiden räcker knappt till. Låt oss på Totalstäd då ta hand om din flyttstädning så att du kan fokusera på flytten.    

Flyttstädningar utförs efter gällande normer. Skulle olyckan vara framme har Totalstäd AB en företagsförsäkring om något skulle gå sönder. Vi erbjuder en gratis besiktning före ett städuppdrag samt att vi lämnar garanti på alla städjobb 

Boka din flyttstädning på 070-677 78 88 eller via kontakt formuläret  

Städning & Hushållsnära tjänster

Unna dig känslan av att komma hem till ett fräscht och nystädat hem!

Lägg din dyrbara tid på sådant som du verkligen tycker om att göra!

När du anlitar oss får du samma personal i största möjliga mån, självklart lämnar vi garanti på alla våra städjobb.

När du som privatperson anlitar våra tjänster finns det möjlighet till att kunna nyttja Rut-avdraget, detta görs direkt på fakturan från Totalstäd AB.

Ta kontakt med oss så kommer vi överens om en städrutin som passar just er, det är viktigt för oss att ha en personlig kontakt med alla våra kunder.

Fönsterputsning
Putsning av fönster med eller utan torkning av fönsterkarmar och snickerier

Vi rekommenderar privatpersoner fönsterputsning minst två gånger per år: vår och höst. Här arbetar vi mot både privatpersoner och företag, i Sundsvall med omnejd.

 

Flyttstädning
Vi utför flyttstädning för godkänd besiktningsprotokoll

Vid en flyttstädning jobbar vi mot både privatpersoner och företag i Sundsvall. Vid en flyttstädning behöver oftast fastigheten/hemmet vara tomt och kyl och frys behöver vara tömda och avstängda. Vi hjälper er med en totalstädning där golv, lister, dörrar och trånga utrymmen rengörs.

 

Hemstädning
Enligt dina behov och önskemål. Schemalagt 

Vi rekommenderar hemstädning var 14e dag eller en gång i månaden. Vid varje hemstädning dammsuger vi och torkar av golven, rengör toalett, putsar speglar, vägguttag m.m. Självklart dammtorkar vi fria ytor och vid behov tömmer vi även sopor. Kontakta oss så planerar vi just er hemstädning.

 

Storstädning

Likt namnet antyder gör vi en övergripande storstädning. Här dammsuger vi ert golv och mattor i samtliga rum. Vi rengör fria ytor och dammtorkar. Vi tar ut sopor om ni vill det och anpassar oss utifrån ert behov.
Vi har kunden i fokus och referenser är viktiga för oss. Vi vill därför göra ett så bra jobb som möjligt

 

Byggstädning

Vi dammsuger och torkar golv, dammar av alla ytor, vi sköter fönsterputsning, dammtorkar dörrar, dörrkarmar, väggar, vägglister, väggkontakter och övriga ytor. Vi dammsuger element och torkar av garderober m.m. Vill ni ha prisuppgifter? Hör av er 

Varmt välkomna till Totalstäd

Fråga oss om ”Rut”

Hushållsnära tjänster utförd av kompetent och serviceinriktad personal. Vi har med oss egen utrustning och använder miljöklassade städmedel. Hos oss kan du utnyttja RUT-avdraget.